Vaikkei sitä myönnä niin se sattuu silti. Mut vaan vähän, ihan pikkusen. Mut ei se satu, jos sen ei anna sattua. Kävelee vaan pystypäin, selkä suorassa. Unohtaa typerät harhakuvat.

Should've known you'd bring me heartache.
Almost lovers always do.

En tiedä onko tekopyhää sanoa, että tuntee myötätuntoa ihmistä kohtaan, josta ei oikeastaan edes pidä?

'Cause all of the stars
Have faded away
Just try not to worry
You'll see them some day
Take what you need
And be on your way
And stop crying your heart out

Olipa taas päivä. Kotsan tunnilla tehtiin ihanaa Paellaa ja jotain höllyvää vanukkaan tapaista. Itse tein vanukkaan, ja onnistuin jopa kerrankin saamaan kotsanopettajan kehut, jeij. Omat ruoanlaittotaitoni, kun no ovat, tunnetusti olemattomat ^^

Sitten maantietoa, erittäin mielenkiintoista selitystä väestönkasvusta, ja sitten olikin matematiikan tunti, jonka vietin keskustelemalla syvällisiä kavereitteni kanssa. Itse tunnin aiheesta ei päähän jäänyt tasan yhtään mitään. Sitten olikin jo engantia, ja enkun tunti olikin melko helppo.

Koulun jälkeen näytelmäkerhoon, oli kivaa, improvisoitiin ja keskusteltiin kaikenlaista kehittävää.

Huomenna terkkarille superhyper-pelottavalle mieslääkärille(reseptistä hepatiitti a ja b rokotteeseen :D) ja koulun jälkeen harkkoihin ja luokkaretki-infojutskaan. Sen jälkeen alkaa luistelukerho, jota ohjaamaan heitettiin minut, ja kaksi kaveriani. Luistelutaidot ovat myös melko hukassa, hyvä siinä alkaa sitten vielä muita opastamaan. Jes, mikä päivä taas.

En kyllä oikeastaan tiedä miksi ensinnäkään kirjoitan tätä tänne blogiin, ketään se ei luultavammin pahemmin kiinnosta. Kivaa se kuitenkin on.

Viekää minut sinne missä hän on
tumman virran ääreen
Viekää minut vielä hänen luokseen

Niin, viekää, kiitos.

Avaan ikkunan
hengitän sisään maisemaa
niin täydellistä, että pelottaa
Pelkään, että aika ajaa meidät erilleen
Mitä sitten teen
mitä sitten teen?
Eikä ajatella sitä kuka on kenenkin
että meillä kaikilla on kotikin
Toisilla on joku, joka siellä odottaa
Nyt ei kukaan muista
eikä tahdokaan

Niin, mitä jos me ei enää parin vuoden jälkeen tunnetakkaan? Mietitään kymmenen vuoden päästä, että mitäs sillekkin kuuluu, sehän oli yläasteella parhaita kavereita. Mitä jos.

She's nothing like a girl you've ever seen before, nothing you can compare to your neighborhood whore
I'm trying to find the words to describe this girl without being disrespectful

Perjantaina disco, jeij. Tanssimaan! Päh, en ymmärrä sitä, että tullaan discoon ihan täpinöissään eikä kuitenkaan tanssita?! Mitä ideaa siinä on? Discon idea on nimen omaan tanssiminen. Toki jos sinne discoon tulee sen takia, että vetää pajan takana vähän sidukkatölkistä vettä niin se on toki eriasia ^^ Damn, she's a sexy bitch.

On vähän duracell-pupupäivä tänään, kuten huomaa,

With love, La Rosa Negra