Nyt tuli sellainen olo, että luoja mä haluan takaisin Kroatiaan. Ikävä sitä rentoa fiilistä, niitä avoimia ja ihania ihmisiä, maisemia, tunnelmaa.. Miehiä.

Eipä minulla nyt oikein muuta asiaa ollut, kuin tuo. Voisinpa napata jonkun kaverin mukaan, hypätä ensimmäiseen Kroatian koneeseen ja matkustaa ihanaan Kastaviin. Vaikka kolmeksi viikkoa! Sitten tulisin takaisin Suomeen, kaikki olisi taas varsin loistavasti. Nam mikä mielikuva.

Nyt voisin heittää vähän Cedevitaa lasiin ja mennä ulos leikkimään, että on Kroatiassa. Hyvä idea. Cedevita on siis sellaista jännää juomajauheesta tehtyä "mehua" jota Kroatialaiset nuoret joivat kokoajan. Viimeisenä Kroatian päivänä löysimme paikallisesta pikkuputiikista Cedevita-jauhetta, pakkohan se oli tunkea valmiiksi jo täyteen laukkuun.

Tänään saan kenties vieraaksi kaksi kaveriani, menemme ehkä mökille yöksi. Saapas nähdä, eksyvätkö he tänne jossain vaiheessa. Ihan kiva jos eksyisivät, olisi hauska saada seuraa, enkä jaksaisi itse nyt liikkua mihinkään. Hitto olen laiska. Pitäisi kai siivotakin, mutta eihän sitä nyt näin aurinkoisena päivänä viitsi. Aurinko menee ihan hukkaan. So, nyt kutsuu aurinko ja Cedevita!

Bok!